the health benefits of lemon peel

the health benefits of lemon peel Limona je zelo priljubljen , njegova svetla barva , osvežujoč vonj in poživljajoč okus. Medtem ko jelimona sam na splošno velja za vse namene čudež sadja ,limonina lupina ponavadi samo se zavrže, vrže v brezno koš . Kar je zelo žalostno ,resnično zapravljanje velik vir prehrane .

Večina ljudi ne ve, da so limonini olupki odličen vir mineralov , vitaminov, kalija in vlaknin. Skratka, poraba limon olupke pomaga povečati vaše prehrane .

Preden pojeste koli od teh limon olupke , poskrbite, da boste dobili organske limone . Vi ne želite porabiti toksin in pesticidov zdaj , kajne?

Ostanki lupino iz vaših limon olupke lahko te Polet se kasneje uporabijo kot sestavine za slanih ali sladkih jedi. Daj neuporabljene lupinico v hladilniku za kasnejšo uporabo .

Lahko naredite limonine lupine v limoninim poprom in jih uporabljajo za sezono vaše hrane. To je enostavno narediti , in zelo okusno .

Lahko pa tudi limonine lupine v sladkarijah , ali ga dal notri bonboni , ali karkoli . Tu lahko najdete številne recepte kandirane limonine lupine na internetu . In ko smo že pri tem, si lahko ustvarite tudi limonine lupine sladkorja. Zagotovljeno sladko zadovoljstvo zob .

Prav tako lahko najdete veliko receptov na internetu za preobrazbo oljčno olje okus . Limonino olje dodaja barvito okus okus olivnega olja .

Za nekaj ustvarjalnosti in obogatitev vaše pijače lahko postavite limonino lupino v ledene kocke . Poskrbite, da boste izognili grenko belo drevesa , čeprav.

Morda se sliši čudno, ampak dejansko obstajajo recepti za zelišča in limonino lupinico masla .

Limonina lupina za čiščenje.

Lemon kis , narejen iz limonine lupine , je Greats za odstranjevanje maščob . To je enostavno narediti, si dal nekaj limonine lupine v drugo posodo , dodamo malo kisa , zapremo s pokrovom in pustite, štirinajst dni pred zberete nastalo tekočino . To tekočino zmešamo z malo vode z enako razmerje in ste sami dobiličistilno sredstvo za vse namene .

Lahko rezina tudi majhno količino limon olupke in jih postaviti na morebitno vhodu , kjer lahko žuželke gre skozi , za odganjanje insektov . Izkažejo limone olupke nisonajljubša dišava za mravlje, ščurke in bolhe . Postaviti v hladilnik , lahko limonini olupki absorbirajo napakami diši in širjenje osvežujoč vonj citrusov . In to ni omejeno na hladilnik , lahko dajo tudi nekaj limonine lupine v koš za isti učinek.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply