health benefits of green tea daily

health benefits of green tea daily Deși mulți oameni pot avea obiceiuri de consumul de ceai verde în fiecare zi , ei nu pot să știu exact beneficiile pentru sanatate ale ceaiului verde . Dacă vă place consumul de ceai verde , este posibil să fi dat seama că ceaiul verde are mai multe beneficii pentru corpul nostru . În afară de gustul său delicios , nu de calorii si ieftin , ceai verde, joacă un rol important pentru sănătatea dumneavoastră dacă ați consuma în mod regulat . Ceaiul verde contine o serie de substante chimice naturale , cum ar fi antioxidant , antiviral , anti - inflamatorii și anti - cavitate . Următoarele sunt câteva beneficii de sănătate de ceai verde pentru corpul tau .

oral Health
Beneficii de sănătate de ceai verde sunt diferite , iar unul dintre ele este de sanatate orala . Ceaiul verde contine fluorura naturale , polifenoli și catechine . Aceste substanțe ucide bacteriile care cauzeaza carii dentare , boala a gingiilor si respiratia urat mirositoare . Dacă ați consuma în mod regulat una sau mai multe cesti de ceai verde în fiecare zi , vă va fi capabil de a reduce riscul de a pierde dinte . Cu toate acestea , nu ar trebui să adăugați orice de zahăr , miere sau alți îndulcitori pentru ceai verde te va consuma , în caz contrar ele vor anula beneficiile de a proteja oral dumneavoastră .

Sănătate os
Va fi capabil de a obține beneficii de sănătate de ceai verde daca de obicei consuma în fiecare zi . În afară de sănătate orală , va fi capabil de a obține beneficii pentru sanatate osoase de ceai verde . Acest lucru este valabil mai ales dacă ați consumat ceai verde pentru mai mult de 10 de ani. Veți fi capabil de a reduce riscul de a avea fracturi osteoporotice . Ceaiul verde te ajuta sa diminueze pierderea de masa osoasa , prin activitatea de antioxidante si anti - inflamatorii . În plus , ceaiul verde te ajuta sa suprima defalcarea de os , precum și crește activitatea și cantitatea de celule de constructii osoase .

Pierdere în Greutate
Deși nu există nici o dovadă solidă a pierde in greutate cu ceai verde , catechine din ceaiul verde este considerat a avea un rol important pentru a crea termogeneza . Termogeneza este producerea de energie termică în corpul dumneavoastră , care influenteaza arderea caloriilor . Chetacins declanșa produse chimice din creier , și , prin urmare, ei creează termogeneza . Se crede de asemenea că băut patru cesti de ceai verde in fiecare zi influențează oxidare mai mare de grăsime și arde 67 de calorii mai mult pe zi . De aceea , este recomandat să bei cel putin trei cesti de ceai verde în fiecare zi pentru a crește rata metabolismului . Făcând astfel , va fi capabil de a obține beneficii de sănătate de ceai verde . Pierderea in greutate nu va mai o problemă mare , odată ce ați inclus ceai verde in meniul de zi cu zi .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply