benefits of coconut oil diabetes

benefits of coconut oil diabetes  Kokosolje er kjent for sin sunne mettet fett, som er enda bedre for deg i sin rå form . Kokosolje er en spiselig olje utvunnet fra kjernen eller kjøtt av forfalte kokosnøtter høstet fra kokospalme. Den har ulike bruksområder i mat , medisin og industri

Kokosolje ofte blir namedropped som den siste super -godt- for - deg mirakel produkt . Studier har viser at inntak av kokosolje kan hjelpe våre organer montere motstand mot både virus og bakterier som kan forårsake sykdom . Enda mer , det også kan bidra til å bekjempe gjær , sopp og candida.

 Næringsinnhold i kokosolje :

    anti oxsidants
    MCT medium - chain triglyserider
    laurinsyre
    kaprylsyre
    APRIC syre

De helsemessige og helbredende fordelene med kokos olje :
diabetes
Kokosolje kan forbedre insulinfølsomheten og glukose toleranse over tid . Det bidrar til å regulere blodsukkernivået og beskytter mot insulinresistens det kan også bidra til å forhindre Type II diabetes .

Stress relief
Kokosolje er veldig beroligende . Den naturlige duften av kokos er også veldig beroligende . Du kan bruke oljen til hodet og gentlly massasje for å bidra til å fjerne mental tretthet .

infeksjoner
Laurid syre omdannes til monolaurin i kroppen. Dette kan ødelegge bakterielle og virale infeksjoner som meslinger , influensa , hepatitt C og selv HIV . Monolaurin kan også eliminere fotsopp .

hårpleie
Kokosolje er en av de beste måtene å gi næring til håret ditt . Den fettsyrer tilstand dypt fra innsiden av tråder ut. Gir protein , eliminerer flass og hjelpe til gjenvekst . Mange bruker det som en balsam !

Vekttap
Fettsyrene i kokosolje ødelegge candida ( gjær overvekst ) , som utløser vektøkning , karbohydrat cravings og tretthet . De er lett fordøyd og omdannet til energi , noe som bidrar til å øke hastigheten på stoffskiftet og hjelpe brenne lagret fett .

Hjertehelse
Fettet i kokosoljeikke har en negativ effekt på kolesterolet . Faktisk hjelper det forbedre ditt kolesterol profil , forebygge hjerteinfarkt og hjerneslag og kan også kurere hjertesykdom .

immunitet
De unike mettet fett kokosolje inneholder antibakterielle , anti - virus, anti - sopp , anti - parasittiske egenskaper som bidrar til å styrke immunforsvaret . Forbruker kokosolje regelmessig vil redusere forekomst av sykdom .

fordøyelse
MCT Molecule i kokosolje er liten så den er lett fordøyelig med mindre belastning n bukspyttkjertelen og fordøyelsessystemet. Folk som lider av diabetes , fedme , galleblæren sykdom eller Crohns sykdom kan ha stor nytte av kokosolje .

Skin Care
MCT i Coconut olje fungere som en naturlig hud balsam . Dypt penetrerende og fuktighetsgivende de beskytter mot frie radikaler og miljøskader. Det hjelper også med anti - aldring , eksem og selv gir noen beskyttelse mot solen .

Litteraturen antyder at kokosoljeer ganske trygt å ta i rimelige mengder . Selv om ingen formelle studier har funnet ut det eksakte beløpet for optimal nytte, synes det er en to tablespoons en dag kan være gunstig . Tips : Kjøp økologisk, uraffinert , kaldpresset kokosolje .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply