manfaat kunyit empu

manfaat kunyit empu Kasu safran või kurkum nimetatakse tavaliselt erakordne. Kurkum mis on ladinakeelne nimetus Curcuma longa tehas on üks vürts , mis on laialdaselt kättesaadavad Indoneesia ja teiste Kagu- Aasia piirkonnas.

Seda saab kasutada , et lahendadamitmesuguseid terviseprobleeme , kurkum saab kasutada ka iluprotseduure nagu kaotades akne kuni valgendadanahka. Üks tähtsamaid osi sisalduv kollajuur või kurkum on Kurkumiin . Millised on eelised ja efektiivsus kurkum ? Vaadake täielikku ülevaadet allpool

 Siin on mõned eelised ja efektiivsus kurkum käsitleda mitmesuguseid terviseprobleeme.

Kollajuur saab kasutada kõrvetiste
Kurkum võib bakteriaalsete nakkuste vältimiseks , aitab leevendada valu maos põhjustab kõrvetised ja muud seedehäired .

Saab ravida köha
Kunyi saab ravida köha keedetud ingveri ja pruun suhkur siis pruulitud . Juua üks kord päevas pärast sööki , kuni te köha ravida.

Ginger saab kõrvaldadaaega hais lähikuudel
Lisaks on võimalik toime tullakahtlane lõhn menstruatsiooni ajal , kurkum võib korraldada ka flokeeritud kuud kuidas juua regulaarselt .

Et ületada mandlid
Mandlid on ükskurgu probleeme , mis on väga ohtlik ja võib põhjustada surma . Kui üksi kindlasti ei häiri oma igapäevast tegevust. Sa võid lahendada selle abil kurkum, safran püree viis seejärelveega. Kombineeri sidruni ja meega. Joo iga päev üks ja mandlid kipuvad langema .

Et hõlbustada rinnaga
ASI on põhinõue , et laps , siis tuleb teha oma herb kurkum hõlbustada rinnaga . Sest kui sa seda osta ühe hetkega , on hirm säilitusaineid , mis on kahjulikud lapsele.

Kurkum võib pärssida kasvaja arengut
Et oleks võimalik pärssidakasvajate kasvu ja vähi rakud , mida saab kasutada valget kurkum . Kuidas tarbida iga päev ja see on soovitatav , et vältida rasvaseid toite menüüst.

Et tulla toime akne
Üks viis vabaneda akne loomulikult on kasutada kurkum . Saate rakendada seda maski või suus, kuiv ja akne on kindlasti kaduma.

Materjalide laad on parem, sest see on rohkem minimaalsete kõrvalmõjudega nii on ohutum meie tarbimist. Samuti kasu lohe puu on katoote laadi. Õnne !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply