manfaat cream temulawak untuk wajah

manfaat cream temulawak untuk wajah Privalumai temulawak yra gerai žinoma nuo 4000 metų , todėl nenustebkite, dabar daug produktų, pagamintų gamintojų , kurie naudoja žaliavas temulawak . Šis augalas turi lotyniškas pavadinimas curcumma xanthorrhiza ir kiekvienas rajonas turi pavadinimą arba žodžius , kurie skiriasi . Kaip minėta Madura rajono temulabak , koneng Gaidys Sundos regione, o taip patjuokinga interviu su baltu vardo paminėjimo .

Kodėl temulawak labai gerai gydo įvairius sveikatos sutrikimus ? Tai yra todėl, kadtų temulawak turinį. Be temulawak yra daug cheminių junginių, tokių kaip naftos išgaruoja arba paprastai vadinamas fellandrean ir turmerol , eteriniai aliejai, kamfer , glikozido , foluymetik karbinol . Taigi, kas temulawak peno kūno sveikatai? Norėdami pradėti, klausytis visiškai visą apžvalgą žemiau .

 Įveikti virškinimo sutrikimus
Kai virškinimo sutrikimai, tokie kaip vidurių pūtimas , dispepsija, ir galima įveikti naudojant temulawak indisgestion . Jūs galite vartoti temulawak reguliariai , siekiant padidinti rezultatus .

Norėdami padėti sumažinti uždegimą
Uždegimas , pavyzdžiui, osteoartrito galime įveikti naudojant temulawak kuri yra natūralių žolelių ingredientų iš gamtos.

Sugebėjo įveikti vėžį
Augalininkystė temulawak gali išgydyti įvairias vėžio , pavyzdžiui, gaubtinės žarnos ir prostatos vėžio. Kaip raštišką m.vemale.com , temulawak galėtų slopinti prostatos vėžio vystymąsi . Jis iškėlė hipotezę, kad darbas temulawak menyuplai sustabdyti kraujagyslių augimą vėžio.

Padidinti apetitą vaikams , epidemija blužnies , inkstų skausmas, nugaros skausmas , astma , galvos skausmas, peršalimo , rėmuo, skrandžio skausmas, gerinant gamybos ISS , įveikti vidurių užkietėjimas, skausmas cangkrang , vėjaraupiais , gydyti Opa opa spuogų .

Nors jums gali išgydyti įvairias ligas , bet taip pat naudoja pernelyg temulawak ne gerą skrandį . Kai kurie žmonės yra draudžiama vartoti temulawak yra žmonių, kurie kenčia nuo diabeto , ir narkotikų vartojimo obatanan ir nėščios moterys . Be temulawak , jūs taip pat galite pabandyti drakonas vaisių naudą ne mažiau veiksmingas palaikant kūno sveikatą. Have fun !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply