manfaat pisang emas bagi bayi

manfaat pisang emas bagi bayi Banane puteți intra în meniul de zi cu zi , ca o completare în afară de fructe de betel dragon de fructe . Pentru ca banana este un fruct care are multe avantaje și beneficii pentru corpul nostru . În plus față de stare bună de sănătate , aveți , de asemenea, se poate utiliza o banana ca un tratament de piele pentru ao face mai frumos și sănătos .

Există mai multe tipuri diferite de banane împrăștiate în diferite părți ale Indonezia . Dar, în general , utilitatea și eficacitatea de banane este aproape la fel . Poti sa te uiti doar banane coapte pentru consumate imediat , direct sau folosite ca suc proaspăt . Aici sunt cateva din beneficiile de banane pe care le puteți obține .

Poate imbunatati sanatatea creierului
Bananele pot îmbunătăți înțelegerea și concentrare a creierului într -un mod constant și consumă în mod regulat de trei ori pe zi ca un desert .

Poate fi utilizată pentru tratamentul bolii intestinale și abdominale
Banane mengandungan vitamina C , care poate fi util ca o apărare inflamator . Modul în care este de a lua o banana dupa ce se amesteca cu lapte ca un ingredient pentru a trata boala intestinului . În plus ,conținutul ridicat de fibre înfructe poate menține și restabili sanatatea intestinala .

Pentru circulație
In plus fata de vitamina C , bananele sunt de asemenea mengandungan potasiu și potasiu, care servește pentru a ajuta lacirculațiacorpului , astfel încâtcirculația de oxigen la creier să fie netede . Potasiu poate ajuta , de asemenea, accelerarea ritmului cardiac , reduce riscul de accident vascular cerebral si de a reglementa tensiunea arterială normală .

Pentru a accelera pofta de mancare
Puteți consuma două banane amestecat cu o lingura de miere pentru a crește apetitul .

Căptușeli de fructe pot fi utilizate ca sursă de energie
Dacă simțiți obosit și epuizat pentru a ataca din cauza unei zi de lucru , bananele pot fi o soluție . Conținutul de zahăr găsit în banane poate fi ușor de digerat și transformat în surse de energie .

Pentru a face față cu diabet zaharat
Pentru diabetici , poate folosi banana tipic Gorontalo ( Sulawesi ) GORoho aburit apoi amestecat cu tineri de nucă de cocos ras ca un regim alimentar suplimentar pentru diabetici .

Pentru a pietrificat program de pierdere în greutate
Pentru cei dintre voi care conduc dieta program de banane se pot adăuga meniuri pentru a vă ajuta să piardă în greutate . prin consumul de patru banane și patru pahare de lapte degresat sau lapte poate cu fiecare zi cel puțin 3 zile pe saptamana , va ajuta să piardă în greutate . Doar 1250 de calorii , iar meniul este apt rezonabil și sănătos .

Poate ajuta la vindecarea arsurilor
Pentru a face față cu arsuri minore , puteți folosi o parte a plantei de banane . Modalitate de a lua cenușa de frunze de banane și apoi se adaugă uleiul de nucă de cocos . După aceea , se aplică pe arsurile de piele afectate .

Poate trata muscatura de tantar
Modul în care este ușor, să ia doar un pic de interior de o piele de banane și freca pe piele bentolan fosta sa fie muscat de tantari . Cum se crede de a reduce mâncărime și roșu muscatura de tantar .

Poate depăși anemie
Bananele contin ridicat de fier atat de bun pentru persoanele cu anemie . Pur și simplu consumă două banane în fiecare zi de rutină și în mod regulat .

Poate ajuta la reducerea durerilor menstruale
Cu toate acestea, banana mengandungan Vitamina B6 este destul de mare , astfel încât acesta poate ajuta la reducerea nivelului de zahăr din sânge , care pot afecta starea de spirit și provoca menstruație dureroasă .

În plus față de stare bună de sănătate , bananele sunt , de asemenea, bune pentru îngrijirea pielii de zi cu zi . Printre ei este de a inmuia pielea , exfoliaza celulele moarte , și lumina . Puteți face o masca dintr-o banana și alte câteva ingrediente naturale , cum ar fi avocado , ulei de măsline sau de căpșuni . Mult noroc !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply