benefits of coconut milk for the skin

benefits of coconut milk for the skin Hindistan cevizi sütüfaydaları nelerdir ? Hindistan cevizi sütühindistan cevizieti türetilmiştir . Onun kokusu egzotik plajları bize hatırlatıyor . Hindistan cevizi sütü olgun hindistancevizietten yapılmış bir krem ​​, zengin bir sıvıdır . Harika tadı ve birçok yemeğin lezzetli krem ​​bir dokunuş katıyor . Süt rengi ve zengin tadıyüksek yağ içeriğine atfedilebilir .

O kahve kaymak yerine , nemlendirir ve kan şekeri seviyelerini muhafaza çünkü hindistan cevizi sütü şaşırtıcı . Vitamin C, E , B1 , B3 , B5 ve B6 yanı sıra demir , selenyum , kalsiyum , demir , magnesyum ve fosfor yönünden zengin hindistan cevizi sütü .
Coconut Milk Faydaları
Coconut Milk Faydaları


Hindistan cevizi sütü, bağışıklık sistemini vevücudun savunma kurmak çoğu birçok faydası vardır . Biraz aşağıda hindistan cevizi sütüinanılmaz faydaları bir göz atalım .

Coconut Milk Sağlık Faydaları

    Güçlü kemikler için katkıda bulunmak. Fincan başına fosfor 240 mg , hindistan cevizi sütü artış kemik yoğunluğu olur .
    Artrit belirtileri hafifletir . Hindistan cevizi sütü selenyum foun dan iltihabı katılmak azaltır artrit ağrı giderir .
    Enfeksiyonla mücadele . Zaman yutulur hindistan cevizi sütünde bulunanyağ asidi lorik asit monolorin adında bir antiviral ve antibakteriyel bileşik dönüştürür .
    Antibakteriyel , antimantar ve antiviral
    Uçuk , grip ve hatta HIV Fight
    Magnezyum büyük bir kaynak
    düşük kolesterol
    Kilo kaybı Aids
    saçsız önler

Cilt İçin Coconut Milk Faydaları

    Güneş hasarlı cilt tedavisinde etkilidir . Güneş yanığı bölgeye soğuk Hindistan cevizi sütü ince bir tabaka uygulayın . Bu süt yardımyağlar ve petrol kızarıklık azaltmak ve güneş yanığı cilde nemi geri .
    Pürüzsüz ve radyan cilt katkıda .
    Anti- aging .
    Makyaj temizleyici .

Saçlar için Coconut Milk Faydaları

    Saçları besler . Üç beş dakika için bazı ev yapımı taze hindistan cevizi sütü ve masaj uygulayın . 20 dakika bekletin ve her zamanki gibi saçınızı şampuan . Busaç köklerinin BOST ve saç büyümesini teşvik edecek
    Büyük organik saç kremi .

Hindistan cevizi sütü nasıl yapılır ?

    Kurutulmuş hindistancevizi cips
    filtrelenmiş su

Eğermağazadan satın alabilirsiniz hindistan cevizi sütü çeşitli türleri de vardır . Şimdi size hindistan cevizi sütü nasıl kazanıldığı biliyorum . Hindistan cevizi sütü kullanmak için favori yolları nelerdir ?

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply