cara menurunkan berat badan 85 kg

cara menurunkan berat badan 85 kg egy olyan diétás program , hogy bevezetésre került a híres indonéz Mentalist , Deddy Corbuzier . OCD étrend fogyni akár négy kilót egy hét alatt. Hogyan ?

Deddy magyarázta , böjt diéta ugyanúgy OCD . A különbség nem OCD de a jutalom a böjt a fogyás programokat. 36 éves férfi azt mondta, hogy OCD csökkenteni fogja a flab és lehet fogyni gyorsan. Azt is biztosítja, hogy OCD is, hogy akár 5 kg súlyt le, ha elhízott .

"Az OCD havonta legalább 5-6 kg elveszett . Tény, hogy egy hét is elveszett 4 kg , a közvetlen hatása," mondta Deddy , ha beszél wolipop a hangárban , Jewel South Jakarta , kedd ( 27/08/2013 ) .

Ahhoz, hogy ezeket az eredményeket , meg kell tennie, hogy fokozatosan , vagy kövesse az " eszik ablak ", mint írott könyvében Deddy . Az evés az idő ablakban eszik . OCD diéta négy szinten, éhgyomri 16 óra, 18 óra , 20 óra , míg végül csak egy nap .

Akkor kezdődik a 16 órás gyors vagy csak evett napi 8 óra . Ezzel szemben a böjt a ramadán , a böjt OCD még szabad vizet inni , de nem tej vagy más édes italokat . Azt is megadhatja a saját idő kezdetét OCD , de ne a reggelit . Legalább 3 órát ébredés után az új étkezési élelmiszer .

Talán , ha az étrend általában enni, fehér rizs vagy sült ételek , különösen OCD -mentes eszik semmit . Ön még nem kell megváltoztatni az élelmiszer- bevitelt , ha fogyókúra OCD . Lehet enni , beleértve a zsíros ételek, ízlés szerint . Azonban Deddy tanácsolta nem kapzsi .

"Azt mondom, hogy enni, amit általában esznek . Tehát, ha általában eszik rizst Rames mert OCD , eszel junk food. Soha még őrült . Általában esznek egészségtelen ételek , ha igen, kérjük, eszik gyorsétel . Szóval ne változtassa meg a diéta, " mondta műsorvezető Fekete-Fehér a Trans 7 .

Ha sikerül ezt 16 óra böjt egy hétig , a szervezet alkalmazkodni . Add szinten eszik csak napi 6 órában . Így 18 órán át éheztettünk . Tedd meg egy hétig . Ezután a harmadik héten növelheti éhgyomri 20 órán , ami azt jelenti, evés csak 4 óra naponta .

After that , try in the 4. week of a 24 - hour fasting times a week . Például, ha eszel 10:00 hétfő , csak enni a következő étkezés kedden ugyanabban az időben . Lehet kombinálni a gyors 24 órás koplalás OCD , akik ettek csak négy óra . Az 36 éves férfi, OCD nagyon hasznos berendezés flab . Miután a zsír díszítve , a súlya lesz stabil, és anélkül .

" Szóval nem megy fel és le ( súly) , például 80 kg-ról 70 kg , ismét emelkedik a 75 kg , de a 70-75 kövér 4%-kal . Szintek zsírt használtam 22%-át a jelenlegi 8.4 %-kal nőtt majdnem 3 hónap . súlya 72 £ most ", mondta később.

Deddy is javasolta , a kezdők, akik újak a OCD , próbálja elindítani eszik 12-7 óráig. 12 óra a legjobb alkalom, hogy enni étkezés . Nem következetesen , ha azt akarjuk, hogy a maximális eredményt.

" Azt javaslom, egy új étkezési déli 12 óra után . Breakfasts csak növeli az inzulin , hogy neked álmos . Próbáld meg 12-7 . Garantálom 100 %-a súlyt le egy hét alatt , ha Ön elhízott . Amennyiben nem elhízott lehet 4 kg bánatot. Biztosíthatom, "teszi hozzá a szerző az e -book " OCD " azt.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply